Úvod Média Tiskové zprávy Průzkum spokojenosti zákazníků

Průzkum spokojenosti zákazníků

31. říjen 2018

Zákazníci jsou se službami 1. SčV spokojeni.

Výsledky průzkumu spokojenosti dokazují, že názory zákazníků jsou pro společnost velmi podstatné a  jejich podněty jsou dále zpracovávány. Odměnou jsou velmi dobré výsledky, které má firma již k dispozici.

Z celkového počtu 400 dotazovaných projevilo celkovou spokojenost s úrovní služeb 95 procent zákazníků. Oproti minulému roku spokojenost se službami opět mírně vzrostla.  Zlepšení eviduje 1. SčV i v souvislosti s plynulostí dodávek vody, kdy spokojenost potvrzuje 97 procent. Na 97 procent dotázaných je spokojeno s profesionalitou zaměstnanců.

Právě tyto výsledky spokojenosti pomáhají společnosti udržovat kvalitu poskytovaných služeb na stále vysoké úrovni a její případný registrovaný pokles  je okamžitě  zohledněn při dalším směřování zákaznické komunikace. „V posledních letech jsme neustále registrovali nízké procento zákazníků, kteří nedokázali správně identifikovat svého dodavatele. Vyplatila se tak snaha v oblasti zákaznické komunikace, zejména ve zvýšení povědomí regionální značky a dnes evidujeme již 40 procent zákazníků, kteří uvádí správný název 1. SčV.“ uvedla Kristina Blaszczyková, tisková mluvčí 1. SčV, a.s.

V dalším období se společnost více zaměří na zlepšení plynulosti dodávek vody, kde  letos zaznamenala mírné zhoršení.

Průzkumy spokojenosti provádí společnost každoročně a od roku 2008 je zveřejňuje na svých webových stránkách. Mezi dotazované skupiny patří individuální zákazníci, bytová družstva a firmy.

Průzkum společnost realizuje ve spolupráci s nezávislou externí agenturou IBRS - International Business and Research Services s.r.o.

Samotný průzkum se uskutečnil v rámci celé skupiny Veolia.